T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ARDAHAN / GÖLE - Enver Avcı İlkokulu

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI DOLAYISIYLA TEMSİLİ MAKAM DEĞİŞİMİ

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde İlçe Kaymakamımız Yunus Emre FIRAT, makam koltuğunu okulumuz 4. sınıf öğrencilerinden Rezzan CENGİZ'e devretti. 

Kaymakamımız Yunus Emre FIRAT'ın makamında gerçekleşen temsili yer değiştirmeye Çocuk Kaymakam Rezzan CENGİZ ile birlikte Okul Müdürü Ertan TAN, Müdür Yardımcısı Esin OKUR, Sınıf Öğretmeni Sezgin ÜSTÜN, öğrenciler Berivan Nur İRİK, Mehmet Akif KARADAĞ, Elvin Zümra BUDAK, Meriç GÜLTEKİN, Ayaz ÇELİK, Elçin AŞÇI katıldı.

Çocuk Kaymakam Rezzan CENGİZ, Kaymakamlık makamında oturmaktan gurur duyduğunu, en büyük mirasın Türkiye Cumhuriyeti olduğunu ve ona sahip çıkacaklarını, dünyada çocuk bayramı olan tek ülke bizim ülkemiz olduğu için bundan gurur duyduğunu, şerefli ve güzel günü armağan eden Ata'ya ve silah arkadaşlarına minnet ve saygı duyduğunu belirtti. 

Kaymakamımız Yunus Emre FIRAT, temsili makam değiştirmenin ardından çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlayarak çeşitli hediyeler vererek uğurladı.

24-04-202424-04-202424-04-2024

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 24.04.2024 - Güncelleme: 24.04.2024 14:18 - Görüntülenme: 15
  Beğen | 0  kişi beğendi